Etsitkö eläinlääkäriä?

Tarvitseeko lemmikkisi eläinlääkäriä? Löydät eläinlääkäriin.fi sivustolta Sinua lähellä olevat eläinlääkäriasemat ja eläinklinikat. Klikkaamalla sivuston vasemmassa laidassa olevaa eläinlääkäriaseman tai eläinklinikan yhteystietokuvaketta, avautuu sinulle välisivu, jossa on selkeästi esillä eläinlääkäriaseman yhteystiedot, aukioloajat ja kartta.  

 

Eläinlääkäriaseman kuvaketta klikkaamalla sinulle aukeaa klinikan yhteystietosivusto, jossa on selkeästi esitelty klinikan yhteystiedot.

Eläinlääkäri hakutoiminto

Voit myös hakea eläinlääkäriä haluamaltasi paikkakunnalta etsitkö eläinlääkäriä hakutoiminnon avulla. Hakukenttään kirjoittamasi paikkakunnan perusteella näyttöön avautuu kartta, josta löydät hakemasi paikkakunnan läheisyydessä olevia eläinlääkäriasemia tai eläinklinikoita.

 

Etsitkö eläinlääkäriä toiminto helpottaa sinua löytämään eläinlääkäriä haluamasi paikkakunnan läheisyydestä

Alueellasi saattaa olla eläinlääkäriasemia, joita et vielä löydä sivustoltamme, mutta pyrimme lisäämään näytettävien klinikoiden määrää jatkuvasti. Sivustomme pyrkimyksenä on, että löydät lemmikillesi eläinlääkärin mahdollisimman helposti ja saat vaivatta klinikan yhteystiedot käyttöösi.

 

Comments are closed.

The comments are closed.